/ /

Metropia

Film

Színes , , , , 2009.


, ,

, , , , , , ,


http://metropiathemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0985058/

Kritika a Filmtetten

Tarik Saleh: Metropia

· írta

Tarik Saleh egész estés animációja nemrég jól teljesített egyes fesztiválokon (Tribeca, Sitges, Velence, sőt, Titanic), hiszen egyike azon kevés 60 percnél hosszabb munkáknak, amelyek emberi kézzel, a lehető legkevesebb számítógépes beavatkozással készültek. A neves animációk világában mégis képtelen felülmúlni az agyondicsért Miyazaki-, Linklater-, Folman-munkákat – erre keressük a miérteket és a hogyanokat.

Teljes Metropia kritika itt

Történet

A közeli disztópikus jövőben az olajkészlet fogyóban, Európa országait gigantikus metróhálózat köti össze, és kamerák figyelik az emberek minden lépését. Roger szorongását csak felerősíti, hogy egy hang szólal meg a fejében, és a rejtélyes Nina segítségével sem tisztul a körvonalazódó sötét összeesküvés képe.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Metropia

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    7/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

tarik saleh, port, filmadatlap, film infó, metropia trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009