/ /

The White Stripes Under Great White Northern Lights

Film

Színes , , , 2009.


,

,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt1487275/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A 17. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál zenés filmjei

· írta

Aki a filmművészet mellett a popkultúra iránt is múlhatatlan szerelmet érez, annak nem lehetett panasza az idei Titanic felhozatalára. A Blur- és a White Stripes-koncertfilmek mellett az All Tomorrow’s Parties, illetve a Le Donk & Scor-zay-zee is terítékre került, a Perzsa macskák című film két főhőse pedig – mintegy a vászonról kilépve – egy rövid esti koncerttel ajándékozta meg a közönséget.

Teljes The White Stripes Under Great White Northern Lights cikk itt

Történet

A 2000-es évek legnagyobb hatású rockhérosza, a gitáros-énekes Jack White és testvérének hazudott ex-neje, a dobos Meg White legutóbbi kanadai turnéjukon egy sor meglepetéskoncertet is adtak, meglepő helyeken, buszon és malomban, indiánok és eszkimók között. A csupán három színt (vörös és fehér és fekete) ismerő detroiti blues-rock duó már szinte az összes környező országban játszott, csak Magyarországon nem, most legalább turnéfilmjük eljut Budapestre.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

The White Stripes Under Great White Northern Lights

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

emmett malloy, port, filmadatlap, film infó, the white stripes under great white northern lights, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009