/ /

Timecode

Film

Színes , , , 2000.


,

, , , , , ,

,

,


DV

http://www.imdb.com/title/tt0220100/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Az amerikai függetlenfilm története 6.

· írta

Ahogy az előző fejezetekben láthattuk, a függetlenfilm fogalma nem csak nehezen meghatározható, de viszonylagos és állandóan változó. Az anyagi függetlenség nem mindig hoz magával korlátlan alkotói szabadságot, az utóbbi pedig megvalósulhat akár stúdiókereteken belül is. S ha egy filmes mind pénzügyileg, mind kreativitásában meg szeretné őrizni szabadságát, komoly terjesztési problémákkal szembesülhet – és ritkán juthat el az ismertségig.

Teljes Timecode cikk itt

Történet

Kilencven perc négy hollywoodi lakos életéből. Emma a pszichológusához megy, és elhatározza, hogy elválik férjétől, Alextől, a menő filmproducertől. Alexnek rossz napja van: házassága zátonyra futott, és meghallgatásokkal és hatalmas egókkal zsúfolt nap vár rá az irodájában. Rose, a sztárjelölt, aki bármit megtenne egy szerepért, Alexszel flörtöl, de amikor nyilvánvalóvá válik, hogy ő már nem tud segíteni neki, figyelmét a film rendezőjére irányítja. Eközben Rose féltékeny szeretője rejtett mikrofont helyezett a lány ruhájába, így tanúja mindennek, amit Rose tesz azért, hogy színésznő legyen. Mindez egy időben történik egy négy részre osztott vásznon.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

Timecode

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

mike figgis, red mullet productions, port, filmadatlap, film infó, timecode, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2000