/ /

A bal lábam

(My Left Foot: The Story of Christy Brown)

Film

Színes , , , 1989.


A bal lábam

My Left Foot: The Story of Christy Brown


,

, , , ,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0097937/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

A Miramax stúdió története I.

· írta

A Miramax szenzációkkal tarkított felemelkedése, pénzügyi és Oscar-sikerei, márkanevének kiárusítása, majd csendes bukása: az amerikai független film parabolája. A Weinstein testvérek filmmágusként, ellentmondásos médiasztárként, mindenható és aranykezű producerként vonultak be a köztudatba. Ők a filmtörténet utolsó stúdiómoguljai.

Teljes A bal lábam cikk itt

Történet

Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjűnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbennie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért. Segítségükkel emberfeletti harcot vív azért, hogy teljes értékű embernek tarthassák.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A bal lábam (My Left Foot: The Story of Christy Brown)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

jim sheridan, a bal lábam előzetes, port, filmadatlap, film infó, my left foot: the story of christy brown trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1989