/ /

Mártírok

(Martyrs)

Film

Színes , , , , 2008.


Mártírok

Martyrs


, , , , , ,

,

,

,

, , , , ,


35 mm

http://www.martyrs-lefilm.com/

http://www.imdb.com/title/tt1029234/

Kritika a Filmtetten

Pascal Laugier: Martyrs / Mártírok

· írta

A horror vegyes megítélésű zsánerében is kevés film osztja meg úgy a közönséget, mint a francia Pascal Laugier második mozija, a Mártírok. A filmet Franciaországban példátlanul magas korhatárral próbálták ellehetetleníteni, Magyarországon pedig e hónapban mutatták volna be, ha nem kapja meg a végzetes X-es kategóriát a Nemzeti Filmiroda Korhatár Bizottságától.

Teljes Mártírok kritika itt

Történet

Zavart, mocskos kislány támolyog az út szélén. Lucie-nak hívják és több mint egy évvel ezelőtt tűnt el nyom nélkül. A sokkos állapotban lévő gyereket árvaházba szállítják; senki nem tudja mi történt vele, miért tartották fogva titokzatos elrablói ilyen hosszú időn át mindenféle váltságdíj követelése nélkül. Lucie pedig hallgat. Csak egyetlen embernek nyílik meg, az árvaház egy másik lakójának, Anna-nak. Tizenöt évvel később a két, időközben felnőtt nő elindul, hogy kiderítsék az emberrablás mögött húzódó okokat és bosszút álljanak az elkövetőkön.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Díjak

Sitges, 2009 - Legjobb európai fantasztikus film

Mártírok (Martyrs)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    8/10 · 75 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

pascal laugier, mártírok előzetes, port, filmadatlap, film infó, martyrs trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008