/ /

Mulholland Drive – A sötétség útja

(Mulholland Dr.)

Film

Színes , , , , 2001.


Mulholland Drive – A sötétség útja

Mulholland Dr.


, , , , , , , , , ,

, , , ,

, , ,


http://www.mulholland-drive.com/

http://www.imdb.com/title/tt0166924/

Kritika a Filmtetten

David Lynch: Mulholland Drive

· írta

David Lynch-filmet kritizálni olyan, mint belekötni valakinek a privát ízlésvilágába. Akkor tehát ezen az alapon mindenki filmre vihetne az egyéni agymenéseit?

Teljes Mulholland Drive – A sötétség útja kritika itt

Történet

Senki sem az, akinek látszik, senki sem az, akinek hiszi magát. Senki sem ártatlan. Rita egy halálos autóbaleset egyetlen túlélője. Az autóban, amelyben Los Angelesbe hozták, még ketten ültek, őt őrizték. A lány kikászálódik a roncsok alól, és elbújik egy üresen talált lakásban. Emlékezetét teljesen elvesztette, nem tudja, ki ő, és mit akartak tőle. Amikor a lakás tulajdonosa rátalál, ahelyett hogy megpróbálna megszabadulni hívatlan vendégétől, vele együtt kezd el Rita múltja után nyomozni. A két lány különös, víziók zsúfolta világba kerül, útvesztőben bolyong, és nem találja a kijáratot. Maffiózók, csalók, gyilkosok és álmok között bolyonganak: Los Angeles ebben a filmben nem a napfény városa.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

Mulholland Drive – A sötétség útja (Mulholland Dr.)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    9/10 · 26 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

david lynch, mulholland drive – a sötétség útja, port, filmadatlap, film infó, mulholland dr., film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2001