/ /

Kéjjel-nappal

(Knight and Day)

Film

Színes , , , , 2010.


Kéjjel-nappal

Knight and Day


, , , , , , , , ,

,

, , ,

, , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt1013743/

Kritika a Filmtetten

James Mangold: Knight and Day / Kéjjel-nappal

· írta

A Knight and Day nem az év legjobb filmje, nem a csillagpáros legemlékezetesebb közös mozija, nem Cruise legsármosabb alakítása, nem a zsáner legeredetibb értelmezése. Csupán egy lezser kis szerelmi kaland a csajoknak, hogy ne unják körömfestésig magukat a sok szuperjárgányos üldözés közben, ami a srácok kedvéért lett beépítve.

Teljes Kéjjel-nappal kritika itt

Történet

Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát. Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kéjjel-nappal (Knight and Day)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    6/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

james mangold, kéjjel-nappal előzetes, port, filmadatlap, film infó, knight and day trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010