/ /

Alkonyat

(Twilight)

Film

Színes , , , , , , 2008.


Alkonyat

Twilight


, , , , , , , , ,

,

, , , , ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt1099212/

Kritika a Filmtetten

Catherine Hardwicke: Twilight / Alkonyat

· írta

A lamiák, brukolakhoszok a nyugati kultúra ikonikus figurái közé tartoznak. A vérszopó humanoidok alakja olyannyira beivódott a köz tudatába, hogy – az irodalomtól a képzőművészetig (a mágikus gondolkodást mímelő több tucatnyi szektán át) – kiirthatatlan toposszá avanzsálódtak. Mára már a tinifilmek „hozzávalói” között is megtaláljuk. Sokak örömére vagy bánatára.

Teljes Alkonyat kritika itt

Történet

Bella magának való, különc lány. Amikor az anyja újra férjhez megy, az apjához küldi, egy Forks nevű városkába. Itt váratlan fordulatot vesz az élete, amikor megismerkedik a titokzatos Edwarddal. A fiú nem olyan, mint a többi srác: intelligens, szellemes és különleges, hiszen 1918 óta nem öregedett. Edward ugyanis halhatatlan, mint a vámpírok. Ám ő nem vérre szomjazik, a családja más életmódot választott. A két fiatal között szenvedélyes kapcsolat alakul ki. Ám Edward egyre nehezebben képes féken tartani az ösztöneit. Ráadásul a régi ellenségei is felbukkannak.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Egyéb

Alkonyat-filmek:

Alkonyat (Twilight)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    6/10 · 26 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

catherine hardwicke, alkonyat előzetes, port, filmadatlap, film infó, twilight trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008