/ /

Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja

(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)

Film

Színes , , , , 2010.


Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore


,

, , , , , , , , ,

,

, , ,


http://catsanddogsmovie.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt1287468/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Az utolsó angol gentleman  – Roger Moore portréja

· írta

Senki nem tett annyit annak érdekében, hogy legyen valami elképzelésünk arról, milyen is egy igazi angol gentleman, mint a nemrég elhalálozott Sir Roger Moore. Nem csak  Magyarország, illetve az anno kerítéssel elzárt szocialista tömb lakóit világosította fel erről, hanem megjelenésével, viselkedésével és az ehhez szorosan tartozó angolos humorával még honfitársainak is például szolgált. 89 éves volt, és vele együtt a brit birodalom utolsó szimbolikus letéteményesét kísérhetjük utolsó útjára. (A Moore-t példaképének tekintő Michael Caine ugyanis eredetileg egy cockney – az Alfie-ban pont ezzel futott be 1966-ban.)

Teljes Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja cikk itt

Történet

A kutyáknak és macskáknak megvan a maguk, titkos, az emberi szem elől rejtett világa. És megvan a maguk háborúja is. Ártatlannak tűnő kutyaházak igazából titkos kémközpontok bejáratai lehetnek; néhány napon heverésző lusta cica pedig valójában talán egy bevetésen lévő alakulat tagja. A kutyák és macskák között kibékíthetetlen, elhúzódó és minden eszközt megengedő háború zajlik. Zajlott eddig. Színre lép egy elegáns és gonosz szfinx, egy ex-titkosügynök, Kitty Galore, aki végtelen hataloméhségében nemcsak örök ellenségeit, a kutyákat, de volt bajtársait is el akarja pusztítani. Egyszerre akarja az egész világot meghódítani. Ezért a kutyáknak és macskáknak életükben először össze kell fogniuk, mert nem csak magukat, hanem gazdáikat is meg kell menteniük az ördögi Kitty karmai közül.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    7/10 · 14 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

brad peyton, kutyák és macskák – a rusnya macska bosszúja előzetes, port, filmadatlap, film infó, cats & dogs: the revenge of kitty galore trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010