/ /

Szerelmes lettem

(I Am Love)

Film

Színes , , 2009.


Szerelmes lettem

I Am Love

Io sono l'amore


, , ,

, , , ,

, , , , ,

, , , , ,


35 mm

http://www.iamlovemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1226236/

Kritika a Filmtetten

Luca Guadagnino: Io sono l'amore / I Am Love / Szerelmes lettem

· írta

Luca Guadagnino és Tilda Swinton 11 évig érlelt munkájának eredményét nézni olyan, mintha egy akadémikus festményekkel megpakolt kiállítótér után az impresszionista szekcióba kapnánk meghívást. Az olasz rendező ugyanis oly könnyedén emeli ki a (már-már pejoratív jelzőként) kanonizálódó melodráma alműfaját a süllyesztőből, hogy annak oktalanul hosszúra nyújtott száműzetése csupán rövid tévútnak tetszik.

Teljes Szerelmes lettem kritika itt

Történet

A gazdag milánói család sarja, Edo egy étterem megnyitásáról álmodozik, melyet barátjával, Antonióval, a megnyerő és tehetséges séffel közösen vinne. Kettejük ígéretes együttműködése és egyben a családi béke akkor bomlik meg, amikor Antonio és Edo édesanyja (Tilda Swinton) szenvedélyes viszonyba bonyolódik.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szerelmes lettem (I Am Love)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    7/10 · 14 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

luca guadagnino, szerelmes lettem előzetes, port, filmadatlap, film infó, i am love trailer, io sono l'amore trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2009