/ /

Aranyhaj és a nagy gubanc

(Tangled)

Film

Színes , , , , 2010.


Aranyhaj és a nagy gubanc

Tangled


,

,

, , , , ,

,


35 mm

http://disney.go.com/disneypictures/tangled/

http://www.imdb.com/title/tt0398286/

Kritika a Filmtetten

Byron Howard, Nathan Greno: Tangled / Aranyhaj és a nagy gubanc

· írta

Egy Walt Disney-animációs filmre nem azért ül be az ember, hogy elképesztően innovatív és tradíciókat felülíró megoldásokat lásson, hiszen a Disney maga a tradíció. Olyan, mint a nagyi főztje: együnk bárhol is a világon, kevés nagyobb öröm van annál, mint hazatérve bedobni egy adagot az öreglány ebédjéből. Az Aranyhaj és a nagy gubanc is ilyen kaja, jó étvágyat hozzá!

Teljes Aranyhaj és a nagy gubanc kritika itt

Történet

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    9/10 · 19 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

byron howard, nathan greno, aranyhaj és a nagy gubanc előzetes, port, filmadatlap, film infó, tangled trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010