/ /

Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében

(Investigation of a Citizen Above Suspicion)

Film

Színes , , , 1970.


Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében

Investigation of a Citizen Above Suspicion

Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto


,

, , , , , ,

,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0065889/

Kritika a Filmtetten

Elio Petri: Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto / Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében, 1970

· írta

A posztmodern kapujában az olyan nagy szerzők is, mint Pasolini (Teoréma) vagy Bertolucci (Forradalom előtt), a „kiüresedés” metafizikus témáját lelki-társadalmi apokalipszissel ötvözték, ennek a közérzetnek lett alapfilmje Marco Ferreri Dillinger halottja (1969). A metafizikus hangulatot a „realistább” rendezők is felhasználták, ennek legsikeresebb darabja lett Elio Petri szimbolikus filmje, a Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében.

Teljes Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében kritika itt

Történet

A rendőrség politikai csoportjának frissen kinevezett vezetője egy erotikus játék során "véletlenül" meggyilkolja a szeretőjét. Amikor őt magát bízzák meg a gyilkosság felderítésével szinte sportot űz abból, hogy mindenütt nyomokat hagyjon maga után, hogy lássa, mikor jön el az a pillanat, amikor egy minden gyanú felett álló és hatalommal rendelkező embert valóban meg mernek vádolni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében (Investigation of a Citizen Above Suspicion)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    10/10 · 11 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

elio petri, vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében előzetes, port, filmadatlap, film infó, investigation of a citizen above suspicion trailer, indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1970