/ /

A muzsika hangja

(The Sound of Music)

Film

Színes , , , , , 1965.


A muzsika hangja

The Sound of Music


, ,

, , , ,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0059742/

Kritika a Filmtetten

Robert Wise: The Sound of Music / A muzsika hangja, 1965

· írta

Az 50-es, 60-as évekre a klasszikus amerikai musical kiment a divatból, így aztán egyre kevesebb zenés mozi készült, viszont a korábbiaknál jóval komolyabb témákkal és nagyobb költségvetéssel. E trend legjobbja az 5 Oscar-díjjal, köztük a legjobb filmével kitüntetett A muzsika hangja, amely joggal nevezhető a zsáner legambíciózusabb darabjának és hattyúdalának egyaránt.

Teljes A muzsika hangja kritika itt

Történet

A kedves, fiatal, vidám természetű Maria apácának készül, de hamarosan rádöbben, hogy a zárda zord világa nem neki való. Úgy határoz, életszeretetét és emberségét inkább a nagyvilágban kamatoztatja, ezért elszegődik nevelőnőnek egy hétgyerekes özvegyemberhez. És ettől a naptól kezdve új élet kezdődik a Von Trapp gyerekek számára, akiket eddig apjuk hajlíthatatlan szigora sújtott.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A muzsika hangja (The Sound of Music)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    10/10 · 29 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

robert wise, a muzsika hangja előzetes, port, filmadatlap, film infó, the sound of music trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1965