/ /

Mélyen őrzött titkok

Film

Színes , , 2003.


,

, , , , , ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt0378413/

Kritika a Filmtetten

Böszörményi Zsuzsa: Mélyen őrzött titkok

· írta

A film egyetlen telitalálata a címválasztás, hiszen mélyen őrzött titkok maradnak a történet valódi mozgatórugói és motivációi, ahogy mélyen őrzöttek a józanul adagolt történetben a lélek, az érzelmek, a valódi megéltség és a valódi sorstragédiák is. A film szégyenlősen leplezgeti az egyébként koherensen, az ok-okozatiság mentén összeálló történet valódi hátterét, lelki és szellemi mélységeit – lássuk be, még csak meg sem kísérli fellebbenteni a címben oly ígéretesen megelőlegezett titokzatosság fátylait.

Teljes Mélyen őrzött titkok kritika itt

Történet

Varró Irma 18 éves, amikor elhagyja az intézetet. Múltjáról annyit tud, hogy talált gyerek. Életében csupán néhány biztos tény van. Terhes. Megkapta élete első lehetőségét: egy takarítónői állást. És megkötötte élete "nagy üzletét", a születendő gyermekért pénzt kap egy béranyákat közvetítő nőtől. De ki ő? Ki volt az anyja? Kutatni kezd sosem látott anyja után, mert törleszteni akarja sérelmeit. Irma a nyomozás során jön rá, hogy semmi sem igaz, amiről eddig tudott. Ő nem az, akinek hitte magát. Rejtélyek és titkok fednek be mindent.

Hibás adatok? Klikk ide és jelents!

Mélyen őrzött titkok

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    1 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

böszörményi zsuzsa, port, filmadatlap, film infó, mélyen őrzött titkok, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2003