/ /

Nagy Sándor, a hódító

(Alexander)

Film

Színes , , , , , , , 2004.


Nagy Sándor, a hódító

Alexander


, ,

, , , , , , , , ,

, , ,

, , , ,


http://www.imdb.com/title/tt0346491/

Kritika a Filmtetten

Oliver Stone: Alexander / Nagy Sándor, a hódító

· írta

Nem tudom, nemzedéktársaim hogy vannak vele, de én kifejezetten szeretem azokat az életrajzi mozikat, amelyek időszámításunk előtt játszódnak, amikor a férfiak is szoknyát hordtak, férfiakat öltek és öleltek, sőt, még festették is magukat.

Teljes Nagy Sándor, a hódító kritika itt

Történet

Gyermekkora óta diadalról és harcról álmodozott. Kis országból indult el, és mire 25 éves lett, meghódította az ismert világ nagy részét. A maroknyi macedón sereget a hatalmas Perzsa Birodalom ellen vezette, elfoglalta Egyiptomot, majd a sivatag után a hófödte hegycsúcsok felé kanyarodott: India jelentős részét is meghódította. Korábban sosem egyesült ekkora hatalom egyetlen kézben, és talán azóta sem volt rá példa. Nagy Sándor a világ ura lett, mégis magányosan halt titokzatos halált alig 33 éves korában. Nagy barátságok, néhány felejthetetlen csábítás, és kilenc év vérben és páncélban a világ legnagyobb hadserege élén. Nagy Sándor élete megváltoztatta a világ történetét.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Nagy Sándor, a hódító (Alexander)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    7/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

oliver stone, nagy sándor, a hódító előzetes, port, filmadatlap, film infó, alexander trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2004