/ /

Constantine – A démonvadász

(Constantine)

Film

Színes , , , , 2005.


Constantine – A démonvadász

Constantine


,

,

, , , , , , , ,

,

, , , , ,


http://www.imdb.com/title/tt0360486/

Kritika a Filmtetten

Francis Lawrence: Constantine / Constantine – A démonvadász

· írta

A Constantine műfaja képregény-adaptáció, fantázia, horror. A film a Hellblazer című képregényből inspirálódon, s ez (a forrás gazdag fiktív világának a megteremtése a filmben) olyan formai szabadságot ad, aminek csak a költségvetés és az alkotók képzelete szab határt. A műfajok között ma gyors és könnyű az átjárás, ez abból is látszik, hogy a képregényből lett film premierjével egyidőben már kapható a boltokban a filmből készült számítógépes játék is.

Teljes Constantine – A démonvadász kritika itt

Történet

John Constantine szerepében a Mátrixból ismert Keanu Reeves újabb túlvilági ellenféllel találja szemben magát ebben a lebilincselő természetfeletti thrillerben, amely Los Angelesben játszódik. A szellemvilág határai leomlottak és a Földön elszabadult a pokol... Constantine, a démonvadász kezében egy keresztből átalakított puskával, oldalán egy mindenre elszánt zsaruval (Rachel Weisz) apokaliptikus háborúba indul. És az égnek hála, a mi oldalunkon áll.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Constantine – A démonvadász (Constantine)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    6/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

francis lawrence, constantine – a démonvadász előzetes, port, filmadatlap, film infó, constantine trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2005