/ /

A kör 2

(The Ring Two)

Film

Színes , , , , 2005.


A kör 2

The Ring Two


, , , , , , , , , ,

,

,

, ,


http://www.thering2-themovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0377109/

Kritika a Filmtetten

Hideo Nakata: The Ring Two / A kör 2

· írta

A nagysikerű, sorozattá nőtt japán Ringu amerikai remake-jének folytatását a producerek az eredeti rendezőjének, Hideo Nakatának a kezébe adták. A kritikusok lealázták, az Átok (The Grudge) megelőzte, ezzel együtt a második rész bevétele több mint kétszerese az első A kör szolid, 15 millió dolláros nyitányának.

Teljes A kör 2 kritika itt

Történet

A történet fél évvel azután folytatódik, hogy Rachellel és kisfiával, Aidannel (David Dorfman) megmagyarázhatatlan és rettenetes események történtek Seattle-ben. Rachel mindent el akar felejteni, ezért Aidennel egy oregoni városkába, Astoriába költözik, és megpróbál új életet kezdeni. Rachel tervei azonban rögtön szertefoszlanak, mert egy helybéli bűntény színhelyén talált bizonyítékok - köztük egy titokzatos videokazetta - ijesztően ismerősnek tűnnek. Rachelnek rá kell döbbennie, hogy a gonosz Samara visszatért, és még elszántabban folytatja halálos bosszúhadjáratát.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A kör 2 (The Ring Two)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    9/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

hideo nakata, a kör 2 előzetes, port, filmadatlap, film infó, the ring two trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2005