/ /

Ébredj velünk

(Morning Glory)

Film

Színes , , , 2010.


Ébredj velünk

Morning Glory


, , , , ,

, ,

,

,


35 mm

http://www.morningglorymovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1126618/

Kritika a Filmtetten

Roger Michell: Morning Glory / Ébredj velünk

· írta

Azok a filmek, amelyek film- vagy tévéműsorok készítéséről szólnak, többletjelentéseket hordoznak, okkal van megmutatva bennünk a apparátus. Ez a film kivétel. Az apparátus szerepeltetése ugyanakkor az önreflexív tartalmak kibontására is lehetőséget adna, de itt szó sincs önreflexivitásról vagy valamiféle pluszról – csak a szórakoztatás a cél, de sajnos még az sem sikerül.

Teljes Ébredj velünk kritika itt

Történet

Amikor a keményen dolgozó TV-producert, Becky Fullert kirúgják a helyi híradóból, a karrierje kezd olyan siralmasan festeni, mint szánalmas szerelmi élete. Állást kap a Pirkadatnál, a legutolsó helyen álló reggeli híradónál, és úgy dönt, feltámasztja a haldokló műsort azzal, hogy beszervezi a legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Ébredj velünk (Morning Glory)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    6/10 · 7 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

roger michell, ébredj velünk előzetes, port, filmadatlap, film infó, morning glory trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010