/ /

Thor

Film

Színes , , , , , 2011.


, ,

, , , ,

, , , , , , , ,

, ,


35 mm

http://thor.marvel.com/

http://www.imdb.com/title/tt0800369/

Kritika a Filmtetten

Kenneth Branagh: Thor

· írta

Aki az elmúlt éveket mély hibernációban töltötte volna, annak elmondanám, hogy a Thor című film nem a skandináv-germán mitológia istenéről szól, hanem az említett istenből inspirálódott Marvel-képregényfiguráról, ami nem mindegy – a különbség mondhatni ég és föld. Avagy Asgard és Midgard, hogy legyünk stílusosak.

Teljes Thor kritika itt

Történet

Thor nagyszabású kalandja kitágítja a Marvel univerzumot a jelenkori Földtől Asgard misztikus birodalmáig. A történet középpontjában a hatalmas Thor áll, az erős, de gőgös harcos, akinek vakmerő tettei miatt újra fellángol egy ősi háború. Ezért Thort száműzik a Földre, ahol az emberek között kell élnie. Amikor világának legveszélyesebb gonosztevője a legsötétebb erőket küldi a Föld ellen, Thor megtudja, mit jelent igazi hősnek lenni.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Thor

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    7/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

kenneth branagh, port, filmadatlap, film infó, thor trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011