/ /

Az ügynökök a paradicsomba mennek

Film

Színes film, , 2010.


, , , , , , , , ,

,

Kritika a Filmtetten

Nyár utca, nem megy tovább;  Az ügynökök a paradicsomba mennek; Diamond Club

· írták: , ,

A szemle mozis bemutatót megért versenyfilmjeiről (Pál Adrienn, A Frankenstein-terv, A zöld sárkány gyermekei, Üvegtigris 3) már volt kritikánk – íme, pár keresetlen, rövid sor a szekció töltelékfilmjeiről. Folytatás hétfőn.

Teljes Az ügynökök a paradicsomba mennek kritika itt

Történet

Budapest, 1986. Kárász Mátyást igazán dédelgette a sors. Szülei évtizedekig külszolgálatosok voltak, a legjobb külföldi egyetemekre járhatott, jólétben él a Rózsadombon. Balról bírálja a rendszert, és hamarosan megtalálja ebben társait is. Egyre izgalmasabb esztendők jönnek, és Kárász másként gondolkodóként megismeri a rendőrségi fogdát is. Gara ezredes, a Kádár-rendszer egyik szürke eminenciása arról győzködi, hogy működjön együtt a hatalommal, a változások elősegítése érdekében. Az ország  rohamos léptekkel halad – az ekkor még csak sejthető - rendszerváltás felé. Az első szabad választások idején  Kárász Mátyás már az egyik ellenzéki párt hangadója, ikonikus arca, aki bekerül a parlamentbe.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az ügynökök a paradicsomba mennek

Film értékelése

  • Szerinted mennyire jó a film?

Kapcsolódó cikk

Címkék

dézsy zoltán, az ügynökök a paradicsomba mennek előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010