/ /

Diamond Club

Film

Színes , , 2011.


, , , , ,


HD

http://www.imdb.com/title/tt1793213/

Kritika a Filmtetten

Nyár utca, nem megy tovább;  Az ügynökök a paradicsomba mennek; Diamond Club

· írták: , ,

A szemle mozis bemutatót megért versenyfilmjeiről (Pál Adrienn, A Frankenstein-terv, A zöld sárkány gyermekei, Üvegtigris 3) már volt kritikánk – íme, pár keresetlen, rövid sor a szekció töltelékfilmjeiről. Folytatás hétfőn.

Teljes Diamond Club kritika itt

Történet

Richárd, a saját művészetétől megcsömörlött akcióművész elhatározza, hogy egy nagyszabású performansz segítségével írja be magát a művészettörténetbe. A performansz finanszírozását úgy biztosítja, hogy eladja lakását egy fiatal párnak, Adélnak és Trisztánnak. Az adásvétel hamar lezajlik, de ez a kevés idő is elegendő arra, hogy Adél teljesen Richárd hatása alá kerüljön. Egy véletlennek köszönhetően a lány csatlakozik a művészhez, aki a hajnali előadására készülődve egyre furcsább szituációkba keveredik. Közben Adél egyre jobban felszabadul a gátlástalan férfi mellett, de amikor megtudja, valójában mi is fog történni a performansz alatt, túl messzire merészkedik.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Diamond Club

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    3/10 · 8 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

vécsei márton, port, filmadatlap, film infó, diamond club trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011