/ /

Egy őrült szerelem balladája

(The Last Circus)

Film

Színes , , , , 2010.


Egy őrült szerelem balladája

The Last Circus

Balada triste de trompeta


, , , , ,

, ,

, , , , ,


35 mm

http://www.thelastcircusmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1572491/

Kritika a Filmtetten

Álex de la Iglesia: Balada triste de trompeta / Egy őrült szerelem balladája

· írta

Cseppet sem meglepő, hogy Álex de la Iglesia kapta a velencei filmfesztivál rendezői díját, már csak azért sem, mert Quentin Tarantino volt a zsűri elnöke. Balada triste de trompeta (lefordítva: Szomorú ballada trombitára) című filmjére ugyanis, akárcsak anno az Oldboyra, kis túlzással rá lehetne ragasztani a „tarantinósabb Tarantinónál” címkét, ám ez egyáltalán nem jelent epigonizmust: összetéveszthetetlenül spanyol alkotásról van szó.  

Teljes Egy őrült szerelem balladája kritika itt

Történet

1937. Cirkuszi majmok visítoznak ketreceikben, miközben odakint egy másik cirkusz zajlik: a spanyol polgárháború. A még mindig jelmezét viselő, akarata ellenére besorozott bohóc embereket öldös, és a kaland folytatódik Franco uralmának idején is. Ekkor a két eltorzult cirkuszi bohóc, Javier és Sergio folytat vérre menő küzdelmet egy akrobata szerelméért.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Egy őrült szerelem balladája (The Last Circus)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    8/10 · 8 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

álex de la iglesia, egy őrült szerelem balladája előzetes, port, filmadatlap, film infó, the last circus trailer, balada triste de trompeta trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2010