/ /

Cowboyok és űrlények

(Cowboys & Aliens)

Film

Színes , , , , , 2011.


Cowboyok és űrlények

Cowboys & Aliens


, , , , ,

, , , , , , ,

,

, , , ,

, , , ,


http://www.cowboysandaliensmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0409847/

Kritika a Filmtetten

Jon Favreau: Cowboys & Aliens / Cowboyok és űrlények

· írta

A Dreamworks stúdió csapatának ötlete nem árul zsákbamacskát. A Cowboyok és űrlények már a címében is az amerikai film két kultzsánerének elengedhetetlen tartozékát szabadítja egymásra, így a moziba jegyet váltó néző tudhatja: egyedülálló házasításnak lehet tanúja. A két műfaj összeboronálásának kísérlete nem kis veszélyeket rejt magában, ám a humoráról és könnyedségéről nevezetes Jon Favreau dirigálása (Vasember 1–2.) részben biztos cégérnek tűnt.

Teljes Cowboyok és űrlények kritika itt

Történet

A 19. század végén egy magányos férfi ébred az arizonai sivatagban, emlékezet nélkül. Hamarosan kiderül, keresett törvényenkívüli, ám egyesítenie kell erejét a helyi törvényi erőkkel, mikor idegen űrhajók indítanak támadást az emberek ellen.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Cowboyok és űrlények (Cowboys & Aliens)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    4/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

jon favreau, cowboyok és űrlények előzetes, port, filmadatlap, film infó, cowboys & aliens trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011