/ /

Vasököl

(Real Steel)

Film

Színes , , , , 2011.


Vasököl

Real Steel


, ,

, , , ,

, , , ,


HD

http://www.steelgetsreal.com/

http://www.imdb.com/title/tt0433035/

Kritika a Filmtetten

Shawn Levy: Real Steel / Vasököl

· írta

Hollywood egyik kedvenc mítosza (mert ugye tudjuk, hogy csak egy mítosz?) az ún. „kisebbik királyfi” története, a Dávid versus Glóriát-sztori, a defavorizált szereplő apoteózisa, az örök „underdog”-mese, a semmiből felkapaszkodó, a felfuvalkodott erőseket meglepetésszerűen legyőző amerikai álma.

Teljes Vasököl kritika itt

Történet

Charlie Kenton egykori bokszoló karrierjét a ringben megjelenő 2,5 méter magas acélrobotok megjelenése töri derékba. Most nem több mint egy piti kis üzletelő, aki hulladékokból tákolja össze harci robotjait. Amikor már úszik a tartozásokban, hirtelen még rég elhagyott fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Együtt neveznek be meccsekre egy szeméttelepen talált robotot, és közben talán ők is kapnak egy esélyt az egymásra találásra.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Vasököl (Real Steel)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    8/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

shawn levy, vasököl előzetes, port, filmadatlap, film infó, real steel trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011