/ /

Melankólia

(Melancholia)

Film

Színes , , , , 2011.


Melankólia

Melancholia


, , , , , , , , ,

,

,

,


http://www.melancholiathemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1527186/

Kritika a Filmtetten

Lars von Trier: Melancholia / Melankólia

· írta

A depresszió makacs és valójában kezelhetetlen dolog. Nemcsak a szenvedő alany életét keseríti meg, hanem igazából mindenkiét, aki kapcsolatban áll vele – ezért az ember a legrosszabb ellenségének sem kívánja, hogy ilyen állapotba kerüljön. Ám mégis van valaki, akinek soha nem szabadna kigyógyulnia belőle. Ez pedig Lars von Trier.

Teljes Melankólia kritika itt

Történet

Justine és Michael egy nagyszabású összejövetel keretében ünneplik a házasságukat Justine nővére, Claire és annak férje, John hatalmas házában. Annak ellenére, hogy Claire mindent megtesz, ami csak az erejéből telik, az esküvői parti kudarcba fullad: felszínre törnek az elfojtott családi feszültségek, a kapcsolatok megbomlani látszanak, és elindulnak a végzetes szakadások felé. Mindeközben pedig egy Melankólia nevű kisbolygó halad egyenesen a Föld felé.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Melankólia (Melancholia)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    9/10 · 16 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

lars von trier, melankólia előzetes, port, filmadatlap, film infó, melancholia trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011