/ /

A vizsga

(The Exam)

Film

Színes , , , 2011.


The Exam

A vizsga


, , , , , , , ,


HD

http://www.imdb.com/title/tt1756384/

Kritika a Filmtetten

Bergendy Péter: A vizsga

· írta

Bergendy Péter második játékfilmje az ’56-os forradalom utóéletének „másik” oldalát, az ügynöksorsot mutatja be. Eszközeiben azonban nem a megszokott, lassú magyar keserűséget, hanem – meglepően ügyesen – a hollywoodi thriller zsánerét vette alapul.

Teljes A vizsga kritika itt

Történet

1957. december 24. A zűrzavaros '56-os események után az Államvédelmi Osztálynak meg kell győződnie arról, hogy ügynökei közül kiben bízhat meg a jövőben, ezért egytől-egyig próbára teszi azok lojalitását a rendszerhez. A szép karrier előtt álló tartótisztnek, Jung Andrásnak éppen a szenteste hozza el ezt a bizonyos vizsgát: nem is sejti, hogy a szemközti ház egyik ablakából többek között atyai tanítómestere, Markó Pál figyeli, és értékeli minden tettét, minden mondatát.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A vizsga (The Exam)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

bergendy péter, a vizsga előzetes, port, filmadatlap, film infó, the exam trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011