/ /

A menyasszony feketében volt

(The Bride Wore Black)

Film

Színes , , , , 1968.


A menyasszony feketében volt

The Bride Wore Black

La mariée était en noir


,

, , , , , ,

,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0061955/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Dino De Laurentiis-portré

· írta

A Conan-filmek producere, a tavaly – szinte pontosan egy éve – elhunyt Dino De Laurentiis a szórakoztatóipar utolsó bölénye volt. Hatszáz (!) filmje közül nemcsak nagy sikereit fogják tanítani a producerszakokon, hanem kolosszális bukásait és két nagy cégcsődjét is – amiket sorra túlélt.

Teljes A menyasszony feketében volt cikk itt

Történet

A menyasszony Julie Kohler tragikus körülmények között veszítette el a vőlegényét. Szerelme halála után öngyilkos akart lenni, de az anyja megakadályozta ebben. A lány hamarosan új célt talál magának. Elhagyja szülővárosát, és férfiakra kezd vadászni. Halálos biztonsággal választja ki a számára ismeretlen embereket, behálózza őket, majd végez velük. Négy áldozata már halott, amikor kiderül, hogy valamennyinek köze volt Julie vőlegényének halálához. Már csak az utolsó, az ötödik van hátra, amikor Julie-t letartóztatják. Ám a bosszúja így sem marad el.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A menyasszony feketében volt (The Bride Wore Black)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

françois truffaut, a menyasszony feketében volt előzetes, port, filmadatlap, film infó, the bride wore black trailer, la mariée était en noir trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1968