/ /

Beszélnünk kell Kevinről

(We Need to Talk About Kevin)

Film

Színes , , , 2011.


Beszélnünk kell Kevinről

We Need to Talk About Kevin


,

, , ,

, ,

, ,


http://www.imdb.com/title/tt1242460/

Kritika a Filmtetten

Lynne Ramsay: We Need to Talk About Kevin / Beszélnünk kell Kevinről

· írta

Magába forduló szociopata kamaszfiú vérengzést rendez az iskolában. Volt rá valós példa, sajnos nem is kevés. A társadalom a hibás, vagy ő maga? Netán a neveltetés? Mennyiben felelősek a gyermeket ért ingerek későbbi személyiségéért? És hogyan dolgozza fel mindezt a fiú anyja, és mik vezethettek idáig? Lynne Ramsay majdnem tízéves szünet után Lionel Shriver nagy sikert aratott regényének Cannes-ba meghívott adaptációjával tért vissza a brit művészfilm szcénájába Tilda Swinton társaságában.

Teljes Beszélnünk kell Kevinről kritika itt

Történet

Eva feladja karrierjét és szakmai ambícióit, hogy életet adjon Kevinnek. Az anya és gyermeke közti viszony már a kezdetektől bonyolultan alakul. Mikor Kevin tizenöt éves lesz, egy egészen elképesztő és az egész közösség számára feledhetetlen dolgot művel. Eva saját érzéseivel, a bánattal és a felelősséggel küzd. Szerette valaha egyáltalán a gyerekét? Kevin hibája vajon mennyiben volt az ő hibája, ha másképp neveli, máshogy alakulnak a dolgok?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Beszélnünk kell Kevinről (We Need to Talk About Kevin)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    9/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

lynne ramsay, beszélnünk kell kevinről előzetes, port, filmadatlap, film infó, we need to talk about kevin trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011