/ /

Isztambul

Film

Színes , , 2011.


, , , , , , ,

, , , , , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt1677557/

Kritika a Filmtetten

Török Ferenc: Isztambul

· írta

A Moszkva téri érettségizők és a harmincas pénzügyesek Overnightja után Török Ferenc újabb korosztályt ugrott előre generációs panorámájában. Az Isztambul kerete és figurájának jellege jól illeszkedik az életműbe, de a megvalósítás és a feszültség kilóg belőle.

Teljes Isztambul kritika itt

Történet

Európa-szerte tipikus jelenség, hogy évtizedes házasságok fordulóponthoz érnek a felnőtt gyermekek kirepülése után. Gyakorta elfordul, hogy a férfiak új házasságot kötnek, s a nők egyedül maradnak. Van-e reménye egy elhagyott nőnek ötven éves kora felett új életet kezdeni?

A mi történetünkben egy középkorú budapesti nőt harminc év házasság után hagy el a férje. Mind a család, mind a társadalom közönnyel viseli Katalin krízisét. A környezet betegnek véli, kórházba viszik, leszedálják. Férje és lánya, azonban csak színészkedésnek tartják az átmeneti hisztérikus állapotot. Szégyellik a nőt, tehernek érzik. Katalin megszökik a kórházból és egy váratlan döntéssel Isztambulba indul. Kamasz fia, lázadó hősként ered menekül édesanyja nyomába.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Isztambul

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

török ferenc, port, filmadatlap, film infó, isztambul trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011