/ /

Fehér pokol

(The Grey)

Film

Színes , , , , , 2012.


Fehér pokol

The Grey


,

, , ,

,

,

, , , , , , , , ,

, ,


35 mm

http://thegreythemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1601913/

Kritika a Filmtetten

Joe Carnahan: The Grey / Fehér pokol

· írta

Ha úgy foglalnánk állást, hogy Liam Neeson mára rég túljutott karrierjének delelőjén, minden bizonnyal tévednénk. Az ír óriás az Elrabolva (Taken) és Az ismeretlen férfi (Unknown) során kialakított gyakorlatnak megfelelően a Fehér pokolban is kozmetikáz valamelyest az akcióhősi szerepkör megtépázott renoméján – azaz ismét csont nélkül hozza a szúrós tekintetű gőzhengert, akivel nem akarsz szarakodni. Joe Carnahan thriller-elemekkel vegyített drámai kalandfilmje azonban összhatását tekintve szerencsére jóval több, mint egy vériszamos zúzda.

Teljes Fehér pokol kritika itt

Történet

Repülőgép-szerencsétlenség következtében egy olajfúrótorony személyzete az alaszkai vadonban találja magát. Túlélésüket nehezíti egy farkasfalka, amely prédának szemeli ki a betolakodókat.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Fehér pokol (The Grey)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

joe carnahan, fehér pokol előzetes, port, filmadatlap, film infó, the grey trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012