/ /

Amerikai pite: A találkozó

(American Reunion)

Film

Színes , , , 2012.


Amerikai pite: A találkozó

American Reunion


,

,

, , , , , , , , ,

, , , , ,

, , ,


35 mm

http://www.americanreunionmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1605630/

Kritika a Filmtetten

Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg: American Reunion / Amerikai pite: A találkozó

· írta

Mi lesz abból, ha az Amerikai pite régi jó csapata összejön még egy utolsó erőbedobásra? Kitaláljuk? Gyerekes csínyek. Ízléstelen viccek. Alig takart női aktok. Kínos szituk. Részeges bulik. Baráti szívatások. Senki többet? Nem, sajnos, ha valaki többet várna el a szériától, az annyival maradna, mintha Stiflernek akarná elmagyarázni az emberi jogokat.

Teljes Amerikai pite: A találkozó kritika itt

Történet

Ebben az új vígjátékban az Amerikai pite szereplőit egy kicsit több mint egy évtizeddel később látjuk viszont, amikor újból összejönnek az érettségi találkozó apropóján. Egy nagyon hosszú hétvége alatt kiderül, hogy ki változott, ki nem, valamint hogy az idő és a távolság nem szakíthatja szét a baráti kötelékeket.
1999 nyara volt, amikor négy kisvárosi, michigani srác úgy döntött, megpróbálja elveszíteni szüzességét. Az azóta eltelt évek során Jim és Michelle összeházasodtak, Kevin és Vicky pedig búcsút mondtak egymásnak. Oz és Heather eltávolodtak, de Finch még mindig vágyakozik Stifler mamája után. Most ezek a régi barátok felnőttként térnek haza, hogy emlékezzenek a hormonoktól duzzadó tinédzserekre, akik voltak - és ihletet merítsenek belőlük.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Egyéb

Az Amerika pite sorozat további filmjei a Filmtetten:

Amerikai pite: A találkozó (American Reunion)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    9/10 · 89 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

jon hurwitz, hayden schlossberg, amerikai pite: a találkozó előzetes, port, filmadatlap, film infó, american reunion trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012