/ /

Sivár vidék

(Badlands)

Film

Színes , , , , , 1973.


Sivár vidék

Badlands


, , , ,

, ,

,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0069762/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Terrence Malick-portré 2.

· írta

Terrence Malick a kilencvenes évek alkonyán egy rendkívül hosszú hiátust követően tért vissza a filmgyártás világába, hogy radikális irányváltást eszközöljön karrierjében: Az őrület határán,Az új világ és Az élet fája – korábbi filmjeivel ellentétben – nagyszabású, létbölcseleti témájú alkotások, melyekben a hagyományos narráció szerepét részben a belső monológok veszik át.

Teljes Sivár vidék cikk itt

Történet

Kit, a James Dean-esen laza, mérhetetlen szabadságvágytól hajtott jóképű fiú kukásként dolgozik egy kisvárosban. Egy nap meglátja Hollyt az utcán, összeismerkednek, de a lány figyelmezteti, hogy apja nem örülne neki, ha egy olyan fiúval látná, aki semmire sem vitte. Titokban mégis találkozgatni kezdenek, majd egymásba szeretnek. Amikor kalandvágy és egy új élet reményében úgy döntenek, hogy útnak indulnak valamerre, a lány apja meg akarja akadályozni őket, Kit ezért lelövi. A természetben találnak új otthonra, ahol igazi fészket építenek maguknak. Egy napon azonban rájuk találnak, Kit pedig több embert is megöl. Menekülniük kell, útjuk során pedig egyre csak nő az áldozatok száma. Holly kezdetben romantikus kalandnak véli a szituációt, hamarosan azonban megunja a bujkálást a dakotai és texasi sivár vidéken.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Sivár vidék (Badlands)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    8/10 · 7 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

terrence malick, sivár vidék előzetes, port, filmadatlap, film infó, badlands trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1973