/ /

Az őrület határán

(The Thin Red Line)

Film

Színes , , , 1998.


Az őrület határán

The Thin Red Line


, , , , , , , , , ,

, ,

, ,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0120863/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Terrence Malick-portré 2.

· írta

Terrence Malick a kilencvenes évek alkonyán egy rendkívül hosszú hiátust követően tért vissza a filmgyártás világába, hogy radikális irányváltást eszközöljön karrierjében: Az őrület határán,Az új világ és Az élet fája – korábbi filmjeivel ellentétben – nagyszabású, létbölcseleti témájú alkotások, melyekben a hagyományos narráció szerepét részben a belső monológok veszik át.

Teljes Az őrület határán cikk itt

Történet

Egy régi amerikai mondás szerint az épelméjűt csak egy hajszálvékony vörös vonal választja el az őrülttől. A távoli csendes-óceáni szigeten a Charlie század katonái ugyanezen a vonalon, az őrület határán egyensúlyoznak. A második világháború idején az egyik legvéresebb csatát a Salamon-szigetek birtoklásáért vívták az amerikaiak és a japánok. A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az összecsapásukban. A paradicsomi szépségű, buja növényzetű sziget lángoló pokollá vált. James Jones regényének filmváltozata.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az őrület határán (The Thin Red Line)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    10/10 · 7 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

terrence malick, az őrület határán előzetes, port, filmadatlap, film infó, the thin red line trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1998