/ /

Trei zile până la Crăciun (Ultimele zile din viaţa Elenei şi a lui Nicolae Ceauşescu)

Film

Színes és fekete-fehér , , 2012.


, , , , , , , , , , , ,

,


BETA

Kritika a Filmtetten

Radu Gabrea: Trei zile până la Crăciun (Ultimele zile din viaţa Elenei şi a lui Nicolae Ceauşescu) / Három nap karácsonyig

· írta

Radu Gabrea filmjének igazi tétje nem a múlt feltárása – már éppen elég van a kommunizmusról szóló fikciós és dokumentumfilmekből –, hanem a jelen jobb megértése. Ugyanis Románia egész elmúlt húsz éve – az ún. demokrácia – az 1989 végi események eredménye. Ezek az események három napban csúcsosodtak ki, amelynek végén kinyírták Ceauşescuékat.

Teljes Trei zile până la Crăciun (Ultimele zile din viaţa Elenei şi a lui Nicolae Ceauşescu) kritika itt

Történet

A film a Ceauşescu-házaspár utolsó három napját meséli el a meneküléstől a kivégzésig. A dokumentumokból, visszaemlékezésekből dramatizált történetet interjú- és archívumrészletek tarkítják.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Trei zile până la Crăciun (Ultimele zile din viaţa Elenei şi a lui Nicolae Ceauşescu)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    6/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

radu gabrea, port, filmadatlap, film infó, trei zile până la crăciun (ultimele zile din viaţa elenei şi a lui nicolae ceauşescu) trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012