/ /

Fékezhetetlen

(Lawless)

Film

Színes , , , , 2012.


Fékezhetetlen

Lawless


,

, , , , , , , ,

,

, , ,

, , , ,


HD

http://lawless-film.com/

http://www.imdb.com/title/tt1212450/

Kritika a Filmtetten

John Hillcoat: Lawless / Fékezhetetlen

· írta

Az idei Arany Pálmáért versenyző Fékezhetetlen Nick Cave és John Hillcoat negyedik közös mozija. Az ausztrál alkotópáros gengszterfilmje nem éri el Az ajánlat szintjét, de szégyenben sem maradnak.

Teljes Fékezhetetlen kritika itt

Történet

A nagy gazdasági világválság idején járunk. A Bondurant-fivérek, Forrest (Tom Hardy), Jack (Shia LaBeouf) és Howard (Jason Clarke) igazi legendának számítanak a Virginia állambeli Franklin megyében, hiszen a szesztilalom idején jól menő csempészüzletet tudhatnak magukénak. A jólét azonban veszélybe kerül, amikor feltűnik a színen Charles Rakes különleges ügynök (Guy Pearce), a törvény új ura, aki azonban korruptabb mindenkinél, és részesedést követel magának a fivérek üzletéből. Ők azonban nem hajtanak fejet senki előtt, így felveszik a harcot Rakes ellen.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Fékezhetetlen (Lawless)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    9/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

john hillcoat, fékezhetetlen előzetes, port, filmadatlap, film infó, lawless trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012