/ /

Drága besúgott barátaim

(Dear Betrayed Friends)

Film

Színes , , 2012.


Dragii mei prieteni turnaţi

Dear Betrayed Friends

Drága besúgott barátaim


,

, , , , , ,

, , ,

, ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt2214987/

Kritika a Filmtetten

Cserhalmi Sára: Drága besúgott barátaim

· írta

A magyar mozi régóta adós a rendszerváltás nagy sztorijának, az ügynökkérdésnek vászonra ültetésével. Dézsi Zoltán Az ügynökök a paradicsomba mennek szappanoperás összeesküvés-elmélete és Bergendy Péter A vizsga című thrillere műfaji szempontból több-kevesebb sikerrel közelítette meg a kérdést, s Török Ferenc Apacsokja nagy kivétele a magyar besúgófilmeknek, amelynek befejezésében egy ifjú magyar filmes magára vállalja a múlt feltárását. Cserhalmi Sára, úgy tűnik, megérezte a hívó szót.

Teljes Drága besúgott barátaim kritika itt

Történet

A film olyan témához nyúl, amely eddig szinte teljesen feldolgozatlan Magyarországon. Vajon hogyan él ma egy besúgó? És vajon mit kezd valaki azzal, hogy a legjobb barátja jelentéseket írt róla.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Drága besúgott barátaim (Dear Betrayed Friends)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    6 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

cserhalmi sára, drága besúgott barátaim előzetes, port, filmadatlap, film infó, dear betrayed friends trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012