/ /

Kölyökidő

Film

Színes , , 1989.


, , , , , , , , , , , , , ,

Történet

A kilencvenes évek sikeres gyerekműsora volt a Kölyökidő. A gyerekek magánélete állt a középpontban, nagyon sokat beszéltek szerelemről, barátságról, a felnőttekkel való nem mindig könnyű viszonyról. Mindez újdonság volt a televízió műsoraiban. Az állandó szereplőgárda / 10 évesen kezdték az "öregek" / sztárnak számított, s ma már a különféle televíziók adásaiban, vagy színpadon tűnnek fel, műsorvezetőként, szerkesztőként vagy rendezőként. A hetente jelentkező magazinműsor 8 éven keresztül volt a képernyőn, nyaranta úgynevezett nyári filmekkel kedveskedett a nézőknek. Ezeket a vidám, zenés filmeket ismételjük meg ezen a nyáron, minden szerdán, remélve, hogy a most fiatalok között is lesznek, akik jól szórakoznak majd. 

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Kölyökidő

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    9/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Címkék

takács vera, kölyökidő előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, történet, story, magyarul, online, 1989