/ /

Batman és Robin

(Batman & Robin)

Film

Színes , , , , , 1997.


Batman és Robin

Batman & Robin


,

, , , , , , , , ,

,

,

, ,

,


http://www.warnervideo.com/batmanmoviesondvd/

http://www.imdb.com/title/tt0118688/

Történet

Hideg borzongás lett úrrá Gotham City-n, jeges rémület szorítja össze a városlakók szívét. És mint már annyiszor, az elkeseredett emberek egyetlen reménye a magányos éjjeli igazságosztó, aki a derengő hold fényében elindul a város felé... Batman azonban most egy fürge motoros, Robin kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Jégcsappal és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal, akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Egyéb

Bunton/Joel-féle Batman-filmek:

Nolan-féle Batman-filmek:

Batman és Robin (Batman & Robin)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    6/10 · 8 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Címkék

joel schumacher, batman és robin előzetes, port, filmadatlap, film infó, batman & robin trailer, videó, film, történet, story, magyarul, online, 1997