/ /

Az Argo-akció

(Argo)

Film

Színes , , , 2012.


Az Argo-akció

Argo


, , , , , , ,

, ,

, ,


35 mm

http://argothemovie.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt1024648/

Kritika a Filmtetten

Ben Affleck: Argo / Az Argo-akció

· írta

Pár hónappal azután, hogy a Voyager 1 űrszonda alig 280 000 km távolságban elröppent a Jupiter mellett, a Philips bemutatta az első CD-t, a Szovjetunió megtámadta Afganisztánt, a világra jött Pink és Románia a hetedik ötéves terv dicsőséges útjára lépett, nos ekkortájt valahol Teheránban Tony Mendez CIA-ügynök hat amerikai diplomata hazajuttatásán fáradozott.

Teljes Az Argo-akció kritika itt

Történet

1979. Irán forrong. A sah elmenekül, az utcákon hatalmas tömeg - a forradalom új, megjósolhatatlan változásokat ígér. November 4-én a feltüzelt tömeg megostromolja az Egyesült Államok teheráni követségét, és túszul ejti az ott dolgozó 52 amerikai diplomatát: az ő sorsuk, hosszú raboskodásuk és a megmentésükre szervezett katonai akció sokáig megtöltötte a világ újságjainak címlapjait.

De valamiről senki nem beszél. A követség feldúlása során hat amerikainak sikerül megszöknie, és elrejtőznie. Ám ők is és az otthoniak is tudják: csupán napok, esetleg órák kérdése, hogy a nyomukra akadjanak, és talán végezzenek velük. Az ellenséges, paranoid országban reménytelen a helyzetük.

A CIA egy „beszivárgási szakértője”, Tony Mendez (Ben Affleck) előáll egy mentőakció tervével. A terv kockázatos és végrehajthatatlan. Olyan lehetetlen, hogy csak egy filmben vállalkoznának rá.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az Argo-akció (Argo)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    8/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

ben affleck, az argo-akció előzetes, port, filmadatlap, film infó, argo trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012