Szexmisszió (Seksmisja)

Szexmisszió

Seksmisja

Sexmission

Történet

Az 1983-ban készült film, az akkor még távolinak tűnő 1991-ben játszódik. Egy csimpánz sikeres hibernálása, illetve felolvasztása után, elérkezettnek látszik az idő az eljárás emberi egyedeken történő tesztelésére is. Két férfi indul az ismeretlenbe, illetve vállalkozik arra, hogy három évig „hűvösre tegye” magát.

Amikor Maxot és Albertet kiolvasztják, a két férfi úgy érzi, valami nem stimmel. Anno, kaptak olyan információt, miszerint a hibernálás megszűntével mellékhatásként felléphet hallucináció vagy egyéb pszichés rendellenesség. De most úgy látszik, másról van szó. Amikor magukhoz térnek, csupa nő rohangál körülöttük, akik közül senki sem hallott semmiféle kisérletről, hiszen akkor ők még nem is éltek, ugyanis már 2044-et írunk. Ez még csak a kisebbik baj. Az igazi gond ugyanis az, hogy a „háború” után, a gyengébb nem vette át az uralmat a planétán, oly sikeresen, hogy a férfiak, ma már „nem létező kövületnek” számítanak. De Maxot és Albertet nem „abból a kövületből” faragták…

Igazi lengyel szatíra, amely mára már kultfilmmé nőtte ki magát. Humor. Kaland. Sok női mell.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!