/ /

Börni, az eszelős temetős

(Bernie)

Film

Színes , , , , 2011.


Börni, az eszelős temetős

Bernie


,

, , , , , ,

, , , , ,


35 mm

http://bernie-the-movie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1704573/

Kritika a Filmtetten

Richard Linklater: Bernie / Börni, az eszelős temetős

· írta

Aki esetleg meg volt győződve arról, hogy a Sírhant művek (Six Feet Under) temetkezési vállalkozói jól végzik a munkájukat, az térdre fog rogyni Bernie előtt. Ráadásul Bernie Tiede létező, hús-vér ember, akit egészen különleges aura lebeg körül. Amellett, hogy szakmai kompetenciája példaértékű, a texasi Carthage kisváros deklarált szentje is. Segítőkész, nyájas, jámbor, önzetlen jó keresztény, a kultúra támogatója és védelmezője, akit a közösség egy emberként tisztel és szeret. A frissen megözvegyült, nevetségesen pénzes Marjorie Nugent pedig a városka legutáltabb lakosa volt, s épp ezért minimum érdekes, ahogy Bernie és Marjorie – finoman szólva – összebarátkoztak.

Teljes Börni, az eszelős temetős kritika itt

Történet

A temetkezési vállalatnál dolgozó Bernie, akit az egész város nagy becsben tart, szoros barátságot köt egy idős özvegyasszonnyal.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Börni, az eszelős temetős (Bernie)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8
  • A látogatók szerint
    8/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

richard linklater, börni, az eszelős temetős előzetes, port, filmadatlap, film infó, bernie trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2011