/ /

Anyai szív

(Child's Pose)

Film

Színes , , 2013.


Anyai szív

Child's Pose

Poziţia copilului


,

, , , , , , ,

,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt2187115/

Kritika a Filmtetten

Călin Peter Netzer: Poziţia copilului / Anyai szív

· írta

Călin Peter Netzer Poziţia copilului című filmjének berlini sikere azt mutatja, hogy az újhullámosnak nevezett kortárs román film iránti nemzetközi érdeklődés nem csökken, a mai román filmesek továbbra is az európai fesztiválvilág kedvencei. Ebben tagadhatatlanul nagy szerepe van annak, hogy a szóban forgó címke alá besorolható filmek a jobbára hétköznapi élethelyzeteket erős társadalmi beágyazottságukban ábrázolják, az átlagos hősök sorsán keresztül a román (és kelet-európai) valóság visszásságai mutatkoznak meg.

Teljes Anyai szív kritika itt

Történet

Egy nyirkos tavaszi estén Barbu hazafelé száguld és elüt egy gyereket. A férfira biztos börtönbüntetés vár, ám anyja mindent elkövet, hogy még a tárgyalás során megoldást találjon fia "problémájára", és ehhez a legmocskosabb eszközöket is kész bevetni. Călin Peter Netzer a román igazságszolgáltatás, a korrupció és a felső tízezer önimádatába pillant be dokumentarista stílusban megrendezett drámájában.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Anyai szív (Child's Pose)

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    9/10 · 9 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

călin peter netzer, anyai szív előzetes, port, filmadatlap, film infó, child's pose trailer, poziţia copilului trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013