/ /

Szeretők, utazók

(I'm So Excited)

Film

Színes , 2013.


Szeretők, utazók

I'm So Excited

Los amantes pasajeros


, , ,

,


HD

http://www.losamantespasajeros.com/

http://www.imdb.com/title/tt2243389/

Kritika a Filmtetten

Pedro Almodóvar: Los amantes pasajeros / Szeretők, utazók

· írta

Pedro Almodóvar ismét bizonyítja, hogy nem csupán drámát, de vígjátékot is remekül képes rendezni. A Szeretők, utazók során korai komédiáinak (Szenvedélyek labirintusa, Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén) őrült tempója és eszement szertelensége köszön vissza a vászonról.

Teljes Szeretők, utazók kritika itt

Történet

A Szeretők, utazók a 80-as évek Almodóvar-filmjeit idéző vígjáték, amelyben egy bajba jutott repülőgépen az életüket féltő utasok legbensőbb titkai kerülnek napvilágra.

„A Szeretők, utazók a 19. filmem – veszi számba a spanyol rendező. – Csak annyit mondhatok, hogy a szenvedély és a bizonytalanság ugyanúgy megvan bennem, mint mindig. Éppen úgy érzem magam, mint a Pepi, Luci, Bom idején, csak sokkal több az ősz hajszálam. A film egy csapat emberről szól, akik egy repülőgépen ragadnak, a külvilágtól elzártan. A forgatókönyvet úgy kezdtem el írni, mint egy komikus szösszenetet, és végül egy morális, verbális és irreális vígjáték lett belőle.”

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szeretők, utazók (I'm So Excited)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    9/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

pedro almodóvar, szeretők, utazók előzetes, port, filmadatlap, film infó, i'm so excited trailer, los amantes pasajeros trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013