/ /

Szeretők, utazók

(I'm So Excited)

Film

Színes , 2013.


Szeretők, utazók

I'm So Excited

Los amantes pasajeros


, , ,

,


HD

http://www.losamantespasajeros.com/

http://www.imdb.com/title/tt2243389/

Kritika a Filmtetten

Pedro Almodóvar: Los amantes pasajeros / Szeretők, utazók

· írta

Pedro Almodóvar ismét bizonyítja, hogy nem csupán drámát, de vígjátékot is remekül képes rendezni. A Szeretők, utazók során korai komédiáinak (Szenvedélyek labirintusa, Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén) őrült tempója és eszement szertelensége köszön vissza a vászonról.

Teljes Szeretők, utazók kritika itt

Történet

A Szeretők, utazók a 80-as évek Almodóvar-filmjeit idéző vígjáték, amelyben egy bajba jutott repülőgépen az életüket féltő utasok legbensőbb titkai kerülnek napvilágra.

„A Szeretők, utazók a 19. filmem – veszi számba a spanyol rendező. – Csak annyit mondhatok, hogy a szenvedély és a bizonytalanság ugyanúgy megvan bennem, mint mindig. Éppen úgy érzem magam, mint a Pepi, Luci, Bom idején, csak sokkal több az ősz hajszálam. A film egy csapat emberről szól, akik egy repülőgépen ragadnak, a külvilágtól elzártan. A forgatókönyvet úgy kezdtem el írni, mint egy komikus szösszenetet, és végül egy morális, verbális és irreális vígjáték lett belőle.”

Videó, előzetes, trailer

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szeretők, utazók (I'm So Excited)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    9/10 · 6 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

pedro almodóvar, szeretők, utazók előzetes, port, filmadatlap, film infó, i'm so excited trailer, los amantes pasajeros trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013