/ /

Csak Isten bocsáthat meg

(Only God Forgives)

Film

Színes , , , , 2013.


Csak Isten bocsáthat meg

Only God Forgives


, , , , , , , , ,

, ,

, , ,


HD

https://www.facebook.com/OGFMovie

http://www.imdb.com/title/tt1602613/

Kritika a Filmtetten

Nicolas Winding Refn: Only God Forgives / Csak Isten bocsáthat meg

· írta

Két éve azon kevesek egyike voltam, akik – ha csak kicsit is – csalódtak a zseniális Nicholas Winding Refn Drive – Gázt! című filmjében. A Csak Isten bocsáthat meg viszont már olyan, amilyen Refn előző filmjének kellett volna lennie: az év egyik, ha nem a legjobb mozija, rendezője pedig még mindig fejlődik.

Teljes Csak Isten bocsáthat meg kritika itt

Történet

Julian az igazságszolgáltatás elől menekülő bűnöző, aki egy boksziskolát működtet Bangkokban, ezzel leplezve drogügyleteit. Amikor testvérét a helyi maffia meggyilkolja, az egy bűnszervezet keresztanyjaként tisztelt édesanyja bosszúra szólítja fel. A férfi kezdetben hezitál, mivel testvére is egy bosszú áldozata lett - megerőszakolt és meggyilkolt egy prostituáltat -, ám enged az anyai akaratnak és véres bosszúhadjáratba kezd. A harcművészetben is jártas Juliannek szembe kell néznie egy titokzatos ex-zsaruval, és a korrupt és kegyetlen bangkoki alvilággal.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Csak Isten bocsáthat meg (Only God Forgives)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    8/10 · 15 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

nicolas winding refn, csak isten bocsáthat meg előzetes, port, filmadatlap, film infó, only god forgives trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013