/ /

Halálos iramban 6.

(Fast & Furious 6)

Film

Színes , , , , 2013.


Halálos iramban 6.

Furios şi iute 6

Fast & Furious 6


,

, , , , , , ,

, ,

, ,

,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt1905041/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Női szerepek alakulása a száguldós filmfranchise-okban

· írta

A lányok romantikus filmekre, a fiúk pedig lövöldözős akciófilmekre buknak, pláne, ha autók is vannak bennük – ez a sztereotípia  még ma is erősen érzékelhető a holywoodi filmkészítő közegben, és sok időnek kellett eltelnie, amíg egy kifejezetten tesztoszteron-fűtötte, robbantós-autós franchise kitermelte az első olyan alkotást, amelyben már jórészt egyenrangú félként lehet tekinteni a női és a férfi főszereplőre egyaránt. Ez volt az idén bemutatott Mad Max: A harag útja (Fury Road).

Teljes Halálos iramban 6. cikk itt

Történet

Hobbs ügynök Domék segítségéért folyamodik, hogy egy rivális bandát igazság elé állíthasson. A tiszta lapért cserébe a csapatnak fel kell hagynia törvényen kívüli tevékenységével is, bármit is kell ezért feláldozniuk.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Halálos iramban 6. (Fast & Furious 6)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    8/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

justin lin, halálos iramban 6. előzetes, port, filmadatlap, film infó, fast & furious 6 trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013