/ /

Alfred Hitchcock és Tippi Hedren

(The Girl)

Film

Színes , , 2012.


Alfred Hitchcock és Tippi Hedren

Fata

The Girl


, , , , ,

, , , ,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt2132485/

Kritika a Filmtetten

Wirtualna Wojna / Man at War; Much Ado about Nothing; The Girl; Janovics Jenő, a magyar Pathé

· írták: , , ,

Virtuális világháború, sok hűhó semmiért modern feldolgozásban, Hitchcock és Tippi Hedren kapcsolata, illetve a némafilmkorszak kolozsvári hőse, Janovics Jenő – két játék- és két dokumentumfilmet ajánlunk a 12. TIFF utolsó napján.

Teljes Alfred Hitchcock és Tippi Hedren kritika itt

Történet

Alfred Hitchcock pályafutása csúcsán volt az 1960-as évek elején. A Psycho sikere után hírneve az egekig szárnyalt. A világhírű rendező az ambíciózus új filmjéhez, a Madarakhoz keres női főszereplőt. Mindenki meglepetésére egy ismeretlen divatmodellre, Tippi Hedrenre esik választása. Hitchcock szinte rögeszmésen igyekszik a harmincéves, szőke nőt olyan tökéletessé formálni, amilyennek elképzelte, titokban arról álmodva, hogy elnyeri szerelmét. Ez a megszállottság mindkettőjük pályafutására kihatással lesz.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Alfred Hitchcock és Tippi Hedren (The Girl)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    9 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

julian jarrold, alfred hitchcock és tippi hedren előzetes, port, filmadatlap, film infó, the girl trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012