/ /

Nejem, nőm, csajom

Film

Színes , , , 2012.


,

, , , , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt2573536/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

„...a torrentezés helyett a moziban való filmnézés” – 13. Filmtettfeszt Magyar Filmnapok, október 3–6.

· írta

Véget ért az idei, immár 13. Filmtettfeszt. Ilyenkor a kedves néző filmtúladagolásban szenved, kábultan emlékezik vissza az elmúlt napokra, fejében összemosódik a sok különböző történet, gondolkodást igénylő filmélmény, gyönyörű képek kaleidoszkópja és a tavaly ilyenkor látott filmes ismerősök arca. Róluk már nem tudod biztosan, hol ismerkedtetek meg, de egyből beugrik, hogy összenevettetek egy rövidfilm csattanóján, vagy egyszerre jegyeztétek meg egy túlságosan naturalista jelenet hatásvadász eredetieskedését. Színház az egész világ? Ugyan... A filmfesztivál az!

Teljes Nejem, nőm, csajom cikk itt

Történet

Négy nő, négy szerelem, négy sírós-nevetős kapcsolat. Helgának, a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy potens, sármos szerelme nem engedi át a hálószobája küszöbén. Vera, a családanya nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Szilvi, a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy szwinger parti kellős közepén találja magát. Flóra pedig nyomozni kezd exrendőr bátyja segítségével, hogy megtudja hittantanár férjének féltett titkát. Egy dolog közös bennük: mindannyian a boldogságot keresik. De az életben semmi sem az, aminek látszik.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Nejem, nőm, csajom

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    6/10 · 1 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

szajki péter, nejem, nőm, csajom előzetes, port, filmadatlap, film infó, trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2012