/ /

A végzet ereklyéi: Csontváros

(The Mortal Instruments: City of Bones)

Film

Színes , , , , , 2013.


A végzet ereklyéi: Csontváros

Instrumente mortale: Oraşul oaselor

The Mortal Instruments: City of Bones


, , , ,

,

, ,


HD

http://themortalinstrumentsmovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt1538403/

Kritika a Filmtetten

Harald Zwart: The Mortal Instruments: City of Bones / A végzet ereklyéi: Csontváros

· írta

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az első Harry Potter-könyv megfilmesítése óta a fantasyvel higított young adult és coming of age regények egyre nagyobb hatást gyakorolnak film és irodalom kapcsolatára. Az elmúlt bő tíz évben J. K. Rowling regényei mellett ugyanis olyan hasonló sorozatok kerültek vászonra, mint az Éhezők viadala, az Alkonyat vagy a Percy Jackson és az olimposziak – több-kevesebb sikerrel. És ha éppen nem is rajongunk különösebben egyik ilyen filmért sem, a többnyire megbízhatóan közepes színvonalat nem vitathatjuk el tőlük.

Teljes A végzet ereklyéi: Csontváros kritika itt

Történet

Clary Fray egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt, nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

A végzet ereklyéi: Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    5/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

harald zwart, a végzet ereklyéi: csontváros előzetes, port, filmadatlap, film infó, the mortal instruments: city of bones trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013