/ /

Időről időre

(About Time)

Film

Színes , , , , 2013.


Időről időre

Era şi timpul!

About Time


, , , ,

,

,


http://www.abouttimemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt2194499/

Kritika a Filmtetten

Richard Curtis: About Time / Időről időre

· írta

Megjelent Richard Curtis legutolsó filmje, mellyel a rendező (állítása szerint) lezárja majd az életművét. Véget ér hát az érzelmes utazás London hangulatos utcácskáin, ahol a téglaburkolatú könyvesboltok előtt megleshettünk egy-két csetlő-botló középosztálybeli Hugh Grant-karaktert első randiján; és a minden idők legszentimentálisabb karácsonyi filmje, az Igazából szerelem sem kell attól tartson, hogy lekerül a tévéműsorról. A nagy mű elkészült, és utószavának egy nosztalgikus, finom humorú történetet kaptunk családi és emberi értékekről, valamint a „rendkívüli hétköznapi élet” szépségeiről.

Teljes Időről időre kritika itt

Történet

A 21 éves Tim ráébred, hogy képes utazni az időben és változtatni a dolgokon saját életében. Képességét arra használná, hogy meghódítsa szíve hölgyét, ám ez korántsem olyan egyszerű, mint elképzelte.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Időről időre (About Time)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    9/10 · 7 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

richard curtis, időről időre előzetes, port, filmadatlap, film infó, about time trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013