/ /

Metallica: Through the Never

Film

Színes , , , 2013.


, , , ,

, , , , , ,

,


http://www.throughthenevermovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt2172935/

Kritika a Filmtetten

Antal Nimród: Metallica – Through the Never

· írta

Közhely, hogy a koncertfilmekkel is az a legnagyobb probléma, mint a színházi felvételekkel – vagyis, hogy az esetek 99%-ában képtelenek visszaadni azt a valódi élményt, amit az ember ott helyben szerez. Valószínűleg ezért van, hogy azok a koncertfilmek, amiket a legjobbként aposztrofálunk, nem kifejezetten csak a zenéről szólnak. Ki mondaná például, hogy a The Last Waltz, a Pink Floyd: Live at Pompeii vagy akár a Heima egyszerűen csak filmre vett dalok lennének.

Teljes Metallica: Through the Never kritika itt

Történet

A fiatal futárfiú, Trip a Metallicának hoz-visz ezt-azt, azonban az egyik este váratlan fordulatot hoz. Épp dübörög a Metallica a színpadon, amikor Tripet egy halaszthatatlan feladattal bízzák meg. Ami azonban egy sima fuvarnak tűnik az elején, egy egészen elképesztő, szürreális kalandba csap át.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Metallica: Through the Never

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    9 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

antal nimród, port, filmadatlap, film infó, metallica: through the never trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2013